среда, 3 августа 2016 г.

Домашні косметичні маски для волосся

Домашні косметичні маски для волосся здатні відновити їх колір, благотворно діють на зміцнення волосся. Маски для волосся в будь-якому випадку є цілющими.
Так, ця маска не тільки зміцнює волосся, але і сприяє пишності і силу волосся. Змішайте жовток 1 сирого яйця з 1 ст. ложкою меду.Після миття голови нанесіть на волосся цю поживну суміш, рівномірно розподіліть по всій голові і помасажуйте.

На голову надіньте шапочку, укутайте рушником. Через 30-60 хвилин волосся промийте теплою водою. Робіть цю процедуру 1 раз на тиждень. Така маска для волосся усуне свербіж, лупа, відновлює нормальний баланс і надає красу.
Наступна маска для зміцнення волосся. Маски призначені тільки для темного волосся. Візьміть 4 ст. ложки сухої трави череди, подрібніть, покладіть в емальований посуд і залийте 1 склянкою крутого окропу.
Щільно накрийте кришкою і дайте постояти 15-20 хвилин, процідіть настій і перелийте в керамічну ємність. Додайте до настою 0,25 збитого жовтка, 0,5 ч. Ложки рідкого меду і 1 ст. ложку картопляного крохмалю, кожен раз ретельно перемішуючи.
Перед миттям голови розділіть волосся на пасма і ватним тампоном нанесіть масу на шкіру голови. Одягніть поліетиленову шапочку, а зверху рушник.
Через годину вимийте волосся шампунем і обполосніть підкисленою водою (1 ч. Ложка яблучного оцту на 1 л води). Таку маску для зміцнення волосся бажано робити 1-2 рази в тиждень протягом місяця.
Зміцнення волосся, маски домашнього приготування. Втирати в коріння волосся настій з листя кульбаби (1 ст. Ложка подрібненого листя на 1 склянку окропу. Таку процедуру робити 3 рази на тиждень.
Заощадження та зміцнення волосся, маски домашні. Рецепт: касторка з горілкою (на 2 ст. Ложки олії 1 ст. Ложка горілки), втирати в коріння волосся. Спочатку 2 рази в тиждень, потім 1 раз і так протягом 1 місяця.
Хвороби волосся і зміцнення волосся, маски на основі лука. Взяти невелику головку цибулі, натерти її на терці, загорнути кашку лука в багатошарову марлю і втирати цей сік в шкіру голови.
Через кілька годин голову вимити і обполоснути теплою кип'яченою водою. Після кількох процедур пропадає свербіж і лупа, волосся стають еластичними і перестають випадати.
Ще один спосіб зміцнення волосся. Маски ефективні при додавання меду. Для цього в 1 л кип'яченої води додати 2 ст. ложки меду, розмішати і цю воду втирати в шкіру голови 2 рази на тиждень. Така маска добре зміцнює волосся і сприяє їх росту.
А якщо змащувати шкіру голови 5-10% водним розчином горілчаної настойки плодів софори японської 2-3 рази в тиждень по 5-10 хвилин, волосся перестає випадати.
Сир корисний тим, у кого волосся січеться. Частіше їжте маложирний сир на сніданок, робіть з нього маски для волосся.
Так само з'їдайте по 1-2 яйця в тиждень, краще варених або в омлеті. Робіть з білка маски для зміцнення волосся. Найпростіша: збийте злегка білок, втирайте його у волосся, а через 15 хвилин змийте.
Не варто забувати про чайної косметиці, позитивно впливає на зміцнення волосся. Маски, або скоріше лосьйони з використанням зеленого чаю, сприяють зміцненню цибулини і зроблять волосся сильними і живими.
Візьміть 30 г горілки, 1 ч. Ложку лимонного соку і склянку зеленого чаю. Змішайте всі компоненти і розбавте 1 л теплої кип'яченої води.Цей склад слід нанести на промиті волосся за допомогою ватного тампона, залишити на волоссі, не змивати.
Зробити по 4 процедури по 1-2 рази на тиждень. Ополіскування волосся настоєм зеленого чаю після миття благотворно впливає на сухі й ослаблені волосся.
Харчування і зміцнення волосся. Маски для ослаблених волосся, сприяють живленню і зміцненню коренів. Взать 25 г лушпиння цибулі, 5 зерен гвоздики, помістити все компоненти в пляшку з темного скла.
Настояти 2 тижні в темному місці. Якщо волосся сухе, додати 3 ч. Ложки касторової олії. Втирати суміш в коріння 1 раз в тиждень, тримати 1 годину. Курс - 1 місяць.

2 комментария:

  1. You should see how my associate Wesley Virgin's biography launches with this SHOCKING and controversial video.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he revealed hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get whatever they want.

    As it turns out, these are the same SECRETS lots of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and elite business people used to become wealthy and famous.

    You've heard that you use only 10% of your brain.

    Really, that's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Maybe this expression has even occurred INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about seven years back, while riding an unregistered, trash bucket of a car with a suspended license and with $3.20 on his banking card.

    "I'm very fed up with living check to check! When will I finally make it?"

    You've been a part of those those questions, ain't it right?

    Your own success story is going to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    Watch Wesley Virgin's Video Now!

    ОтветитьУдалить
  2. Имеет огромное значение уровень применяемой косметики, наибольший ранг принадлежит типу - профессиональная косметика для волос применяемой настоящими мастерами

    ОтветитьУдалить