среда, 3 августа 2016 г.

Вживання вітамінів

Вживання вітамінів "А" покращує стан шкіри і слизових оболонок статевих органів, які беруть участь у виробленні статевих гормонів, нетралізует у жінок негативну дію естрогенів, надлишок яких може знизити сексуальний потяг.
Вживання вітамінів в цьому випадку корисно при вживанні в їжу моркви, солодкого перцю, зеленої цибулі, томатів. А так же вітамін А є в печінці (яловичої, свинячої), яйцях, вершковому маслі.

Вживання вітамінів "В1" і "В6" сприяє регулюванню діяльності нервової системи. Їх недолік робить призводить до дратівливості і слабкості м'язів. Вітамін В6 послаблює дію гормону пролактину, що знижує лібідо.
Ці вітаміни містяться в зеленому горошку, бобах , горосі, картоплі, а також в м'ясі, рибі , яйцях, молоці, сирі.
Вживання вітамінів "С" покращує самопочуття, додають бадьорості. Є в свіжої та квашеної капусти, червоному перці, цибулі, моркви, а також в чорній смородині, лимоні, винограді , суниці, апельсині, плодах шипшини.
Вживання вітамінів "Е" нормалізує м'язову діяльність, покращує циркуляцію крові. Вживання вітамінів також позитивно впливає на функцію ендокринної системи, особливо статевих залоз.
Вживання вітамінів - це найкраще джерело поліненасичених жирних кислот, які уберігають кровоносні судини від пошкоджень. З них утворюються простагландини - біологічно активні речовини, що відповідають за ерекцію.
Дані необхідні вітаміни є в рослинному маслі, сої квасолі, зеленому горошку, шпинаті, зеленій цибулі, свіжих білих грибах, яйцях, а також в горобині чорноплідної, персиках, говяжей печінки.
Вживання вітамінів і мінералів, що містять фосфор, корисно для посилення потенції, так як недолік фосфору негативно впливає на кількість і якість сперми.
Фосфор є в рибі, субпродуктах, а також в сирі, сої, шпинаті, огірках, капусті, горосі, салаті.
Вживання вітамінів і мінералів, що містять магній сприяє виробленню допаміну, який посилає нервові імпульси в кору головного мозку.
Магній міститься в бобах, горосі, квасолі, огірках, які можуть стати непоганим гарніром для м'ясного або рибного блюда, а також в авокадо, горіхах , насінні соняшнику, меді.
Вживання вітамінів і мінералів, що містять цинк покращує функцію простати. Цинк необхідний для розвитку статевих залоз, він також регулює рівень тестостерону в крові. Є в м'ясі, устрицях, а також в насінні кунжуту.
Миш'як, селен, йод, мідь потрібні організму для прояву статевого потягу. При їх нестачі потенція слабшає. Дані мінерали містяться у всіх морепродуктах.
Залізо підвищує тонус організму, його недолік веде до недокрів'я і відповідно до зниження потенції.
Мається на м'ясі, свинячий та яловичої печінки, кальмарів, крабах, креветках, морській капусті, а також в листових овочах, яблуках .До речі, залізо з продуктів тваринного походження засвоюється легше, ніж з рослинної їжі.

1 комментарий:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

    And making money online using it is as simple as 1-2-3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Choose which affiliate products you intend to promote
    STEP 2. Add PUSH button traffic (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and sell your affiliate products on it's own!

    Do you want to start making profits??

    Click here to start running the system

    ОтветитьУдалить