среда, 3 августа 2016 г.

Живильні маски - рецепти

Живильні маски - рецепти приготування масок з журавлини, лимона та інших ягід і фруктів для різних типів шкіри.
Лимон для приготування маски, рецепти яких наведено нижче, є універсальним засобом. Так, якщо особа сильно потіє, час від часу протирайте його лимонним соком, злегка розведеним кип'яченою водою. Ця ж процедура показана і при вугрової висипки.
Ефективні натуральні маски - рецепти приготування для очищення нормальної та жирної шкіри. Необхідно 20 г дріжджів змішати з чайною ложкою м'якоті лимона. Поставте чашку з сумішшю на 2-3 хвилини в миску з гарячою водою і в підігрітому вигляді нанесіть на обличчя. Через 20-30 хвилин маску, приготовану з даного рецептом змийте теплою кип'яченою водою.
Так само, якщо змішати сік вичавленого лимона і стакан холодної кип'яченої води і поставити суміш на добу в темному місці, то вийде туалетна вода для догляду за нормальною шкірою обличчя.
Корисні маски - рецепти лосьйонів з соку лимона для сухої, чутливої ​​шкіри. Змішайте сік половини лимона, чайну ложку гліцерину і чверть склянки кип'яченої води. Замість вмивання протирайте обличчя таким лосьйоном.
У домашній косметиці використовують сік, м'якоть і шкірку длямаски. Рецепти для сухої і нормальної шкіри: до розтертого жовтка сирого яйця додайте півсклянки сметани або вершків або столову ложку рослинної олії. Як випливає розітріть і безперервно перемішуючи, додайте 1/4 склянки горілки і сік половини лимона.
Поживна і пом'якшувальну дію маски. Рецепти простих лосьйонів.При в'ялою і жирній шкірі з розширеними порами корисно щодня протирати обличчя змішаними в рівних частках соком лимона і мінеральної води.
Тонізуючий лосьйон для жирної шкіри з розширеними судинами.Збити білок і змішати його з половиною склянки горілки і соком одного лимона.
Можна подбати про свою шкіру зробивши інші маски. Рецептижуравлинних масок так само корисні і для сухої і для жирної шкіри.Але особливо гарні для в'янучої, що лущиться.
Для жирної шкіри, щоб її підсушити, розімніть ягоди виделкою, змочіть отриманим соком складену в 5-6 шарів марлю, щоб вона покривала обличчя (з прорізами для очей, носа і рота).
Нанесіть таку серветку на попередньо очищену шкіру. Не забудьте змастити нижні повіки жирним кремом. Через 20 хвилин сполосніть обличчя кип'яченою водою кімнатної температури.
Для сухої шкіри чайну ложку свіжого соку журавлини змішайте з чайною ложкою жирного крему і накладіть на обличчя, виключаючи нижні повіки. Через 20 хвилин промокніке особа змоченою кип'яченою водою марлевою серветкою.
Щоб зменшити лущення шкіри, до столовій ложці свіжого журавлинного соку додайте розтертий яєчний жовток. Цю суміш нанесіть на суху чисту шкіру і через 10 хвилин зніміть кремом для сухої шкіри. Особливо ефективно чергувати таку маску з маскою з журавлини, змішаної з жирним кремом.
Є так само маски, рецепти яких допомагають тим, у кого шкіра почервоніла, запалена. В цьому випадку розведіть наполовину свіжий журавлинний сік холодною кип'яченою водою.
Змочіть цим складом складену в 5-6 шарів марлеву серветку з прорізами для очей, рота і носа. Накладіть її на 30 хвилин на попередньо очищене обличчя. Таких процедур (через 3 дні на 4-й) має бути 5.
Потім ще 5 з такими інтервалами, але концентрація соку повинна бути вдвічі більшою. Змивати такі косметичні маски не треба. Коли висохне, вмийтеся години через два.
Плодово-ягідні маски. Рецепти приготування косметичних засобів для догляду за шкірою з малини, абрикосів, слив.
Малинова маска : розім'яту малину змішайте з рисовим борошном.
Абрикосова маска : м'якоть стиглого абрикоса розімніть в кислому молоці.
Сливова маска : очищену і розім'яту стиглу сливу з'єднайте зі збитим білком. Ці маски стягують пори, живлять шкіру вітамінами, захищають від пігментації.
Полунично-абрикосові маски , рецепти яких наведено нижче відрізняються від інших ягідних масок процедурою заморозки.Розімніть кілька стиглих ягід або очищених часточок абрикоса дерев'яною ложкою, залийте вершками і збийте до однорідної маси.
Потім для приготування маски, розлийте фруктове пюре в формочки і заморозьте. Приготована маска за цим рецептом чудово зволожує і живить шкіру, але треба пам'ятати, що лід слід використовувати протягом 2-3 днів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий