среда, 3 августа 2016 г.

домашние рецепты масок для лица

Ефективні домашні рецепти масок для обличчя для будь-якого типу шкіри. Хороший відбілюючий ефект в домашніх умовах дають маски для обличчя - 2-3 курсу по 10-15 масок. Якщо шкіра жирна -домашні косметичні маски робіть через день, якщо суха - 2 рази на тиждень.
Наступні домашні рецепти масок для обличчя надають шкірі білизну і особливого блиску.
Домашні рецепти масок для обличчя - маска для обличчя з бузини для щоденного застосування . 
Серветку з кількох шарів марлі намочіть в теплому настої квіток бузини в воді (він готується з розрахунку 20 г сухого лікарської сировини на склянку рідини), злегка відіжміть і покладіть на обличчя.Процедуру повторіть 5-6 разів, змінюючи серветку через 5 хвилин.

Домашні рецепти масок - маска для обличчя з гірчиці . Порошок замішайте теплою водою до консистенції кашки і змастіть веснянки і пігментні плями, тримайте до появи легкого печіння.
Потім змийте теплою водою і протріть шкіру рушником. Маску не рекомендується робити тим, у кого розширені кровоносні судини на обличчі.
Маска для обличчя з дріжджів для щоденного застосування . Свіжі дріжджі розведіть до консистенції сметани 3-х відсоткової перекисом водню (якщо шкіра жирна), теплою водою (якщо нормальна), теплим молоком (якщо суха).
Домашні рецепти масок - маски для обличчя з калини . Серветку, змочену соком сирих ягід калини накладаєте на пігментовані ділянки шкіри щодня два рази поспіль по 10 хв. Тим, у кого суха шкіра, така маска не рекомендується.
Домашні рецепти масок - маска з полуниці . Змішайте м'якоть полуниці в співвідношенні 1: 1 з яєчним жовтком (при сухій і нормальній шкірі) або з білком (при жирній шкірі).
Домашні рецепти масок - маска для обличчя з ріпчастої цибулі .Столову ложку свіжовичавленого цибулевого соку змішайте з чайною ложкою підігрітого меду і нанесіть на пігментні ділянки шкіри. При жирній шкірі і розширених судинах цибулевий сік можна змішати в рівних пропорціях зі столовим (6%) оцтом і кип'яченою водою.
Маска для обличчя з кислої капусти для будь-якого типу шкіри .Змочіть серветку капустяним розсолом, злегка відіжміть і накладіть на пігментні плями.
Маски для обличчя з кислого молока, змішаного в рівних кількостях з сиром корисні для будь-якого типу шкіри. Можна замість вмивання протерти шкіру кислим молоком.
Маска голлівудська для жирної шкіри . Дві столові ложки вівсяної або кукурудзяної муки змішайте з одним яєчним білком, збийте до утворення піни. Отриманою пастою намажте обличчя і залиште так на 15 хв. Висохлу маску зніміть вологою серветкою, сполосніть обличчя спочатку гарячою, а потім холодною водою.
Маска іспанська для сухої шкіри . Замочіть на кілька годин у воді чашку квасолі. Потім варите її в невеликій кількості води до тих пір, поки зерна не стануть м'якими. Протріть зварену квасолю через сито і гарячу маску змішайте з соком половини лимона і столовою ложкою оливкової олії і нанесіть суміш в теплому вигляді.
Маска шведська для будь-якого типу шкіри . Три чайні ложки свіжого сиру розітріть з ложкою меду. Збийте все це у вигляді крему і нанесіть на обличчя. Через 20 хвилин змийте ваткою, змоченою холодним молоком.
Маска паризька для будь-якого типу шкіри . Зробіть маску на обличчя з 200 г квашеної капусти. Через 15 хв. капусту зніміть і обполосніть шкіру холодною водою.
Домашні рецепти масок - для видалення вугрів тибетським способом . Дві столові ложки квіток календули з'єднайте з 50 мл чистого спирту, додайте 40 мл води і 30 мл одеколону. Настоюють дві доби в темному місці. Після цього додайте 5 г борної кислоти і 3 г гліцерину.
Цією емульсією треба змащувати шкіру, особливо де є вугри, 2 рази на день - вранці і ввечері.

Комментариев нет:

Отправить комментарий