среда, 3 августа 2016 г.

Рецепти народної косметики

рекомендується влітку використовувати такі косметичні засоби як, ягоди, фрукти, овочі.
Перш за все на їх основі пропонуються рецепти народної косметики - корисні натуральні маски. Малинова: розім'яту малину змішайте з рисовим борошном, абрикосова: м'якоть стиглого абрикоса розімніть в кислому молоці, сливова: очищену і розім'яту стиглу сливу з'єднайте зі збитим білком.
Скраб для ніг за рецептами народної косметики - змішати 100 г кухонної солі з 1/4 склянки вершків. Втирати суміш круговими рухами в шкіру, потім змити спочатку гарячою, потім прохолодною водою. Втомлені, "гудуть" до вечора ноги можна заспокоїти і освіжити за допомогою ванночок, які будуть корисні і для шкіри.
Рецепти народної косметики для ніг: додати по 6 крапель евкаліптової і розмаринового масла в гарячу воду, потримати в ній стопи близько десяти хвилин.
Потім підставте їх під контрастний душ, щоб поліпшити циркуляцію крові.
Рецепти народної косметики для шкіри: якщо шкіра і запалена і лущиться, добре зробити ванночку з настою геркулесу. Для цього 150 г пластівців залити склянкою окропу, додати суміш в теплу воду, долити до необхідного обсягу і опустити в неї ноги на 15-20 хвилин.
Відмінно пом'якшує шкіру і 15-хвилинна гаряча ванна з додаванням 3-4 столових ложок меду. Блакитна глина, що продається в аптеках, ідеально підходить для профілактики тріщин. Розведіть її до консистенції сметани, нанесіть на ступні, дайте підсохнути, а потім змийте теплою водою.
Рецепти народної косметики для очищення шкіри:
  • (1) чайну ложку борної кислоти розчинити в 1/2 склянки холодної (кімнатної температури) кип'яченої води і додати 1/4 склянки горілки або коньяку.
  • (2) столову ложку кори дуба заварити склянкою окропу, потримати 10 хвилин на повільному вогні, зняти, охолодити, процідити, додати 1/2 склянки горілки і сік одного лимона.
  • (3) змішати 2 чайні ложки камфорного спирту, 2 столові ложки горілки і 1/4 склянки гаммомеліса, що продається в гомеопатичної аптеці.
  • (4) Столову ложку сухих квіток календули залити 2 склянками окропу, настоювати одну годину, процідити, додати 2 столові ложки горілки або одеколону.
Рецепти народної косметики при появі чорних крапок: в цьому випадку можна використовувати дрібну кухонну сіль. Зробіть рясну мильну піну, додайте в неї по чверті чайної ложки кухонної солі і харчової соди.
Накладіть масу на шкіру, через 3 хвилини змийте гарячою кип'яченою водою, а потім обполосніть холодною, теж кип'яченою водою. Після такої процедури рекомендується протерти шкіру лосьйоном.
Якщо чорні точки з'явилися на шкірі спини і грудей, слід приймати щодня душ, при цьому добре мийте шкіру гарячою водою з милом, а потім витеревшісь, протріть ці ділянки лосьйоном для жирної шкіри.
Рецепти народної косметики для пористих ділянок шкіри: рекомендується робити домашні косметичні маски - наносите на чисту шкіру спеціально приготовлену масу на 15-20 хвилин, потім змийте холодною кип'яченою водою і протріть лосьйоном.
Рецепти масок - до збитого білка додати кілька крапель лимонного соку.
Змішайте чайну ложку настоянки календули з декількома розім'ятими ягодами Черой або червоної смородини і додайте 1/2 чайної ложки пшеничного борошна.
Половину чайної ложки камфорного спирту розтерти з половинкою свіжого помідора середнього розміру.

Комментариев нет:

Отправить комментарий