среда, 3 августа 2016 г.

Домашні косметичні маски

для догляду за шкірою обличчя з фруктів. Для пом'якшення шкіри обличчя, посилення обмінних процесів в ній, необхідно робити вдома поживні косметичні маски.Тільки спочатку слід очистити шкіру лосьйоном, відваром або настоєм трав.



Для того, щоб приготувати такідомашні косметичні маски , Вам знадобляться ромашка, шавлія, м'ята, липовий цвіт, польовий хвощ, пелюстки троянд.
Настої з них (1 ст. Ложку будь-якої трави залити склянкою окропу, накрити кришкою, дати охолонути, потім процідити) гарні для вмивання, протирання шкіри обличчя і цілком замінять лосьйони.
Загальні рекомендації тим, хто самостійно робить домашні косметичні маски . Всі маніпуляції - очищення шкіри, нанесення маски, крему, слід проводити тільки в напрямку ліній найменшого розтягування шкіри, тобто від крил носа до вушних раковин, від середини лоба до скронь, навколо очей - від внутрішнього кута ока по верхньому століттю до зовнішнього кута ока , а потім по нижньому століттю знову до внутрішнього кута ока.
Протирайте обличчя легкими круговими рухами двома ватними тампонами, маски для обличчя і креми наносите давящамі або злегка рухами пальців.
Домашні косметичні маски, поживні і пом'якшують з фруктів, ягід і овочів наносять у вигляді соку або кашки безпосередньо на шкіру.
Також можна змочити в соку і злегка віджати марлю або полотняну ганчірочку і накласти її на обличчя і шию, залишивши отвори для губ і очей.
Домашні косметичні маски слід тримати 10-20 хв., Потім маску треба змити холодною водою і вологу шкіру змастити пом'якшувальною кремом.
Якщо шкіра суха, обежвоженная, з пігментними плямами, корисно, протерши її оливковою або кукурудзяною олією, зробити гарячий вологий компрес.
Змочіть рушник в гарячій воді, додавши на літр чайну ложку харчової соди, або в підігрітому настої ромашки, прикладіть на 5-7 хв. -на-віч, а потім нанесіть на 10-15 хв. на обличчя маску з м'якоті кавуна, дині, подрібнених в кашку огірків, помідорів, білокачанної капусти, абрикоса, персика, полуниці.
Домашні косметичні маски можна приготувати таким чином.Маска з бодяги - порошок бодяги розвести гарячою водою або трехпроцентной перекисом водню до консистенції кашки і нанести на 10 хв. на шкіру обличчя, змочуючи її кожні 2-3 хв. тампоном опускаючи його в чашку з теплою водою.
Популярні домашні косметичні маски з дріжджів . Так, можна зробити дріжджову маску - 10 г дріжджів розведіть до консистенції густої сметани водою або трехпроцентной перекисом водню. Маску наносять тонким шаром на 30 хв.
Фахівці радять робити косметичні маски з бодяги і дріжджів тим, у кого жирна шкіра. Можна зробити і інші маски рецепти які будуть корисні при жирній шкірі.
Домашні косметичні маски з меду, змішаного в рівній частині з кашкою однією зі свіжих трав (листя кульбаби, арніки, ромашки, м'яти, кропиви, шавлії, подорожника) або соком винограду , рекомендується тим, у кого шкіра суха, старіюча.
Щоб отримати кашку з листя, розімніть їх в ступці і додайте трохи кип'яченої води.
Домашні косметичні маски з геркулесу зроблять еластичною і м'якою будь-яку шкіру. Для сухої шкіри столову ложку геркулесу змішують зі столовою ложкою рослинного масла, з 2-3 столовими ложками киплячого молока, для жирної - з такою ж кількістю окропу.
У воду добре додати 3-5 крапель лимона або лимонної кислоти.Остудивши, маску наносять на 15-20 хв., Потім змивають холодною водою.
Кілька порад тим, у кого з'явилася на обличчі вугрі . Жирну шкіру рекомендується протирати розчином з настою календули, води, камфорного спирту, узятих по 50 г кожного. Після консультації з лікарем їх можна купити в аптеці.
Допомагають примочки з настою суміші свіжих рослин. Змішавши в рівних частках, наприклад, по 20 г квіток ромашки, нагідок, трави польового хвоща, деревію, листя м'яти, шавлії, заваріть столову ложку суміші склянкою окропу, через 30 хв. процідіть.
Жирну і пористу шкіру корисно протирати вранці і ввечері часточкою лимона. Жирну і схильну до пітливості шкіру обличчя протирайте холодним настоєм, приготованим з суміші звіробою, шавлії, мати-й-мачухи, деревію.
Для цього ввечері столову ложку суміші цих рослин, взятих в рівних кількостях, заваріть склянкою окропу. Закрийте кришкою і залиште на ніч. Вранці додайте в настій 50 г будь-якого квіткового одеколону.
Можна цей склад залити в формочки і поставити в морозильник холодильника. Вийде лід, яким косметологи рекомендують вранці і вдень протирати обличчя.
Ефективні та домашні косметичні маски з пшеничного борошна , розведеною цим розчином до консистенції сметани. Наносять її на 15 хв. і змивають тим же холодним настоєм з трав.
Тонізуючими і в'яжучими властивостями володіє звіробій . Ця трава незамінна при догляді і за в'янучої сухою шкірою обличчя, шиї і при жирній себореї.
Настій готують наступним чином - 10 г сухого листя і квіток звіробою заливають склянкою окропу, настоюють 30 хв. і проціджують. Можна застосовувати такий настій і як примочки, і для протирання шкіри.
Для жирної шкіри цілюще лосьйон з лимона або апельсина . Цілий лимон або апельсин разом з цедрою натріть на тертці. Отриману кашку залийте 1/2 склянки води, настоюйте в темному місці 5-7 днів, потім відіжміть сік. Потім додайте до цього екстракту столову ложку води і чайну ложку гліцерину.
Домашні косметичні маски для волосся необхідні для відновлення кольору волосся, їх пружності та еластичності. Для цього за 30-40 хв. до миття голови треба зробити таку маску - столову ложку меду, чайну ложку касторової олії, чайну ложку соку алое змішайте і втирайте у волосся.
Вимийте голову, промийте волосся відваром або настоєм ромашки, кропиви, а потім чистою водою.
Такі процедури треба робити щотижня один-два рази, до тих пір, поки волосся не стануть пружними і еластичними. Косметичні маски для волосся рекомендується робити і після хімічної завивки.
Домашні косметичні маски можна приготувати з полуниці і смородини. Для цього можна просто накласти на заздалегідь очищене обличчя розім'яті ягоди.
А можна зробити з марлі маску з прорізами для очей і рота, просочити її соком ягід і злегка віджавши, накласти на обличчя на 15-20 хвилин. Такі маски добре відбілюють шкіру, звужують кровоносні судини.
Не забувайте про малині, для цього приготуйте кубики льоду з малинового соку. Пару раз в тиждень масажуйте особа злегка підталим кубиком. Така процедура стягує шкіру, попереджає її старіння і покращує тонус.
А ось і яблуко, очистіть яблуко від шкірки, натріть на дрібній тертці і додайте 1 ст. ложку оливкової олії, молока або сметани і все це накладіть на обличчя. Таку ж маску можна зробити з груші. Маска чудово живить і зволожує шкіру.

3 комментария:

  1. Срочно этой бабушке нужен Lulu Ultra http://pff-lulu.com/content/trenazher-no1-lulu-ultra

    ОтветитьУдалить
  2. Містер Бенджамін вийшов за межі своїх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями для роботи. Я рекомендую будь-кому, хто шукає позику, зв’язатися. lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ОтветитьУдалить
  3. Мое свидетельство Всем привет. Я здесь, чтобы засвидетельствовать, как я получил ссуду от г-на Бенджамина после того, как несколько раз обращался за помощью к различным кредиторам, которые обещали помочь, но так и не дали мне ссуду. Пока мой друг не представил меня г-ну Бенджамину Ли, он пообещал помочь мне, и он действительно сделал, как обещал, без каких-либо задержек. Я никогда не думал, что есть еще надежные кредиторы, пока я не встретил г-на Бенджамина Ли, который действительно помог с кредит и изменил мою веру. Я не знаю, нужна ли вам настоящая и срочная ссуда. Не стесняйтесь обращаться к г-ну Бенджамину через WhatsApp + 1-989-394-3740 и его электронную почту: 247officedept@gmail.com, спасибо.

    ОтветитьУдалить